Groot Koningsdagconcert in Open Hof

Bij het Koningsdagconcert dat de Stichting Open Hof Muziek op zondagavond 26 april organiseert, komen Rotterdamse en nationale elementen bij elkaar in een afwisselend, uitdagend programma voor een breed publiek.

PBLeon-LissitzaLeón Lissitza, de Rotterdamse tenor die Holland’s got Talent won, Frank den Herder, piano, Willem Blonk, orgel, het Trio De Miranda op gitaar, bas en slagwerk, de Open Hof Cantorij en de Samba-band Sambalanço maken er een groot feest van.

Na de orgel-intrada, feestmuziek van Jan Zwart, hoort u o.a. de Missa Criolla van Ariel Ramirez, een Te Deum van Benjamin Britten, Händel’s Hallelujah, Merk toch hoe sterk van Jetse Bremer, de Hollandsche Rhapsodie van Peter van Anrooy en In Vrijheid van Thé Lau. Afgewisseld door tweemaal een kwartier een Slagwerkshow van warmbloedig-Braziliaanse allure door het 20 man en vrouw sterke Sambalanço!

PB SabalancoHet concert begint om 19.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. In de pauze is de koffie en de thee bij de toegangsprijs inbegrepen. Die prijs bedraagt € 12, onder 21 jr. € 6 en onder 12 jr. € 3. De Stichting Open Hof Muziek nodigt u van harte uit aan de Hesseplaats in Ommoord!

Sambalanço