Vrijwilligers

Open Hof Ommoord
vacatures

Open Hof, een levendig huis!

Open Hof is een plaats van ontmoeting en van activiteiten. Het is een levendig huis! Daar zijn heel veel mensen verantwoordelijk voor. De vrijwilligers van de bazaar bijvoorbeeld, de mensen die op zondag koffie schenken, liedboeken uitdelen. Mensen die activiteiten organiseren, schoonmaken, het kerkblad bezorgen, aan de website werken, de zangers, alle ambtsdragers, enzovoorts, enzovoorts.

 

Doe je mee?

Wil je je ook inzetten voor onze kerk? Fijn! We kunnen je hulp namelijk goed gebruiken. We willen bijvoorbeeld de zaalverhuur in de kerk uitbreiden. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we weer mooie kerkdiensten en activiteiten organiseren. Lijkt het je leuk om daar een ochtend, middag of avond bij te helpen? Dan komen we graag met je in contact.

 

Wat houdt het werk in?

We zoeken vooral mensen die achter het buffet willen staan of wat willen schoonmaken. Vele handen maken licht werk! Maar ook mensen die iets willen bezorgen, een activiteit willen organiseren, willen helpen bij het op- en afbouwen van de bazaar, eigenlijk is iedereen die iets wil doen welkom. En als je ambtsdrager wilt worden, dan komen we ook graag met je in contact natuurlijk! Kijk bij de diaconie en het pastoraat voor contactinformatie.

 Contact

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij de contactpersoon in het overzicht van de actuele vacatures hieronder.

Vacatures

Voor de Open Hof zijn er een aantal openstaande vacatures waarvoor we op zoek zijn naar vrijwilligers. Voor actuele vacatures klik op deze link