Zaalverhuur

Open Hof Ommoord

aanvragen

In Open Hof kun je zalen huren. Voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen, cursussen, recepties, examens, enzovoorts. Lees meer over de mogelijkheden.

Concerten

Open Hof beschikt over een (kerk-) zaal waar 350 personen in kunnen. Er is ook een balkon. Hier kunnen 90 extra mensen zitten. Deze zaal beschikt over een uitstekende akoestiek. Perfect voor het geven van concerten dus.

In de zaal staat een 2 klaviers- Pels & van Leeuwenorgel. Ook is er een Yamaha concertvleugel. Uiteraard is de zaal voorzien van een moderne geluidsinstallatie met meerdere microfoons, een beamer met scherm en afspeelapparatuur.

Andere bijeenkomsten
Open Hof heeft daarnaast nog een 5-tal zalen beschikbaar, die geschikt zijn voor groepen van 12 tot 120 personen. Deze zijn voorzien van internetaansluiting, professionele geluidsinstallatie en 75 inch beeldschermen, white-boards en/of flip-overs. De vier bovenzalen kunnen door de verplaatsbare wanden naar wens ingedeeld worden.

Verder heeft Open Hof ook een stiltecentrum. Dit kan gebruikt worden voor meditatiebijeenkomsten, condoleances, rouwverwerkingsgroepen en dergelijke.

Catering
In Open Hof zijn in de ontmoetingsruimte koffie, thee, frisdranken en een beperkt assortiment andere dranken verkrijgbaar aan het buffet.
Op bestelling kunnen we ook diverse hapjes aanbieden. Bij dagcursussen verzorgen wij graag de lunch.
Het gebruiken van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid
Uiteraard is Open Hof rolstoelvriendelijk. Zo is er ook een aangepast toilet en er is een lift.
U kunt direct voor het gebouw parkeren. Parkeren voor het gebouw is gratis .

Open Hof ligt aan het winkelcentrum Hesseplaats. Dit winkelcentrum heeft een eigen metrohalte. Neem de B-lijn, halte Hesseplaats.

Condities en prijzen

Je kunt de zalen in Open Hof per dag of dagdeel huren. Neem voor meer informatie of offertes contact op met Open Hof. Dit kan per mail en van dinsdag tot en met donderdag ook telefonisch.
Kom ook eens gerust een kijkje nemen in ons multifunctionele gebouw.

Contact
Open Hof, Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam,
Telefoon: 010-421 14 76
Beheerder: M. Zuidervaart, email zaalhuuroh@gmail.com