Op zondagavond 25 juni om 19.00 uur geven Kindercantorij Open Hof, Koor Hemelsbreed en het Trio LaraLindeFleur een gevarieerd Zomerconcert in de zondagavondserie van de Stichting Open Hof Muziek.

Bij dit Zomerconcert speelt ook het Young Talent Orchestra, uitgaande van het orkest van het Hellendaal Muziek Instituut en Hogeschool voor Muziek en Dans Codarts.
Het orkest telt 30 jonge musici. Met als solisten de violisten Dasha Serk en Kira van der Woerd worden het eerste en derde deel van het Vioolconcert van Beethoven gespeeld! Dirigent is Mikhail Zemtsov.
Alle medewerkenden samen voeren Psalm 111 van Pieter Hellendaal zelf uit. Ook het Trio LaraLindeFleur zingt o.a. muziek van Hellendaal.
Koor Hemelsbreed zingt arrangementen van popnummers en a capella – muziek van Elgar en Stephen Leek. Samen met de Kindercantorij de ‘English Folksong Phantasy’ en met de blazers van het orkest Skye Boat Song. De Kindercantorij opent met Step into the Spotlight, en zal zich in een aantal vermakelijke Engelse en Nederlandse liedjes laten horen. Pianist Tim van Oijen begeleidt de koren en met The Power of the Dream door het ‘Tutti’, wordt het concert afgesloten. Een onderhoudend programma, dat van 19 tot ca. 20.20 uur zal duren.

Ondanks de uitgebreide medewerking is de entree weer vrij, met collecte na het concert.
Ook Cultuur Concreet draagt bij aan de kosten.
De Stichting Open Hof Muziek zet de deuren vanaf 18.30 uur voor u open. Welkom!