Op woensdagmorgen 9 november is er een Marktconcert met een gevarieerd programma. Naast Willem Blonk staan de dames Edith van Dam, Franny van Wijngaarden en Wilma Stolk op het podium. Dit kwartet zeilde deze zomer van Duinkerken naar Cardiff, met gemengde zangnootjes aan boord.

De deining van een kalme zee kun je horen in het sfeervolle orgelwerk Prélude, fugue et Variation van César Franck. Verder speelt Willem een bewerking van een melodie uit Wales, getiteld Rhosymedre – ‘lovely’.
De vocale bijdragen zijn vrij gekozen, van oude Franse muziek uit de late Middeleeuwen tot aan traditionals als Greensleeves en My gentle harp. Twee terzetten van Mozart worden voor het eerst uitgevoerd op het Open Hof – podium. Met Wilma aan de vleugel!
Zo is er veel te genieten, zeker ‘voor elck wat wils’.

Ook voor contacten, een kop soep of een andere consumptie is Open Hof aan de Hesseplaats in Ommoord op woensdag een prima plek.
Het concert duurt van 11 – 11.40 uur en is gratis. Aan de uitgang is er wel een collecte, waar ook Cultuur Concreet nog een steentje aan bijdraagt. Welkom!