Doe mee aan een workshop die je helpt bij het maken van duurzame keuzes bij je dagelijkse boodschappen. Vrijdagavond 25 mei, van 20.00-22.00u in Open Hof, voor iedereen met belangstelling voor dit onderwerp (ongeacht leeftijd, kerkelijke achtergrond, gelovig of niet).

Wat is het?

Het is vast herkenbaar: je hebt het niet gemakkelijk in de supermarkt. Kiezen tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en diervriendelijk is niet eenvoudig.

Na de workshop “God in de supermarkt” heb je die keuzes verkend, ben je geholpen om argumenten te begrijpen en kun je deze concreet verbinden met hoe jij je leven wilt leven.

De bijeenkomst is actief, sociaal en informatief.

Door wie?

De workshop is ontwikkeld door Arjan Schoonhoven  en Alfred Slomp (die deze avond zal verzorgen).

Ze willen graag iets doen aan het onrecht en de pijn van medemens, natuur en dier en denken dat ze in de supermarkt op een praktische wijze een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Ze laten zich inspireren door hoe Jezus omging met de armen en de behoeftigen.

Alfred is zorgcoördinator in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en Arjan is boerenzoon en werkzaam als lerarenopleider en promovendus op de Radboud Universiteit.

Meer info, zie www.godindesupermarkt.nl.

Reacties van eerdere deelnemers

“Jullie geven de workshop op een open, prettige wijze waar geen enkel moment een belerend vingertje aan te pas komt of waarbij je de zaal verlaat met een schuldcomplex. Knap!”

“Mooie informatieve workshop waarbij je niet met een schuldgevoel naar huis gaat, maar waarbij je zelf je stappen en proces mag bepalen om je leven eerlijker en duurzamer in te richten.”

Alles op een rij

  • vrijdagavond 25 mei
  • 20.00-22.00u
  • in Open Hof
  • toegang is gratis

Meedoen

Om een beeld te hebben hoeveel mensen er komen is aanmelden vooraf fijn. Dit kan via fjtimmers@localhost of via 06 13531786. En neem gerust iemand anders ook mee (of deel dit bericht). NB: ook zonder aangemeld te zijn ben je welkom!

Na Pinksteren is er meer te doen op het gebied van ‘groen’. Zo is er zondag 3 juni om 19.00u in de Fonteinkerk een Nieuwe Liefde Viering met als thema ‘Kostbaar Water’. Meer over deze viering lees je hier.