Wij zijn erg blij dat zo veel mensen bereid zijn om vrijwilligersactiviteiten in de Open Hof op te pakken. Alleen met hulp van vrijwilligers, die bereid zijn om een deel van hun kostbare vrije tijd in de Open Hof te steken, kunnen wij alles draaiende houden. Helaas moeten sommige vrijwilligers, om diverse redenen, na verloop van tijd afhaken. Dit betekent dat wij nog steeds op zoek zijn naar vrijwilligers.

Inmiddels is er een nieuw vacature overzicht op deze geplaatst en te vinden onder het kopje “Organisatie – Actuele vacatures”. Neemt u gerust de tijd om dit overzicht te openen en uitvoerig te bestuderen. Maar u kunt het direct doen door te klikken op de link hierna: Open Hof – Communicatie – 113.1 Vacatures Protestantse Wijkgemeente O.H. – versie 27-08-2019

Heeft u geen mogelijkheid om het overzicht via internet te bestuderen dan is dat geen probleem want er zijn ook een aantal overzichten in de foldermolen geplaatst.

Als u interesse heeft in een bepaalde functie of meer informatie wilt hebben neemt u dan s.v.p. contact op met ondergetekende en/of de desbetreffende contactpersoon. Wij hopen dat er mensen zijn die zich geroepen voelen om een functie op zich te nemen zodat de eerstvolgende versie van het overzicht aanzienlijk korter zal zijn.

Joost Barendrecht