Beste gemeenteleden,

 

Hierbij weer een update van de kerkenraad.

Verwarming

U hebt het vast gemerkt: het is koud in de kerkzaal. Verschillende pogingen om het wat aangenamer te krijgen, hebben niet gewerkt. Het probleem zit in de software die bij de verwarmingsketel hoort. In de week van 5 februari is er een nieuwe afspraak met de leverancier. We hopen dat het probleem spoedig is opgelost.

Afscheid Jan-Peter Molenaar

In januari hebben we met een mooie dienst afscheid genomen van Jan-Peter Molenaar. Vanaf deze plek bedanken wij hem nogmaals voor alles wat hij voor onze jeugd heeft gedaan. En nog doet: in maart doen er weer vele kinderen mee aan de musical in een dag.

Muzikale begeleiding diensten

Er is helaas nog geen nieuwe organist gevonden voor onze kerk. Gelukkig is Willem Blonk bereid wat langer te blijven, tot 1 april. We houden u op de hoogte. Op 14 april nemen wij afscheid van Willem. Zet u de datum vast in uw agenda?

Nieuwe Bijbelvertaling

Hebt u de nieuwe kanselbijbel al gezien? Hij is zwaar, maar erg mooi. We lezen tegenwoordig uit de nieuwe bijbelvertaling, de NBV21. Het taalgebruik in deze vertaling is wat inclusiever (vrouwvriendelijker bijvoorbeeld) en woorden die niemand meer gebruikt, zijn aangepast.

Nieuwe website

De deadline van januari hebben we helaas niet gehaald, maar de nieuwe website voor Open Hof komt eraan! De redactie werkt hard om de laatste wijzigingen door te voeren.

Appostel

Een andere technologische vernieuwing is de introductie van Appostel. Met deze app voor op uw mobiele telefoon wordt het elektronisch collecteren een stuk eenvoudiger. En over een poosje vindt u er ook alle activiteiten in van onze kerk. In dit bericht [link naar bericht op de site] leest u hoe u de app kunt installeren.

Hartelijke groet,
Aria van Ballegoie, Scriba kerkenraad