Uitnodiging inwijding kruisweg Open hof Ommoord

Via bijgaand artikel kunt u kennis maken met de Kruisweg van de Stille Week die in Open Hof Rotterdam-Ommoord is gerealiseerd. Helaas heeft corona ervoor gezorgd dat we hier nog geen extra aandacht aan konden besteden. We hopen dat dit nu gaat lukken.

 

 

In september is er een weekend waaraan we uitgebreid aandacht zullen besteden aan de Kruisweg:

Op zaterdagmiddag 18 september 2021 is er om 15.00 uur een bijeenkomst in Open Hof Ommoord (Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam) waarin o.a.  de kunstenaar Anne-Marie van der Wilt een inleiding zal houden over de achtergronden. Zowel de betekenis als het gebruik van de materialen zullen worden toegelicht.
De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij er gelegenheid is om de staties nader te bekijken en elkaar te ontmoeten.
Iedereen is welkom, al zijn er beperkingen.
U kunt zich tot maandag 13 september 12.00 uur opgeven bij Dori Heijmans via: openhof@christoffelparochie.nl.

Op zondagmorgen 19 september 2021 is er om 11.15 uur een oecumenische dienst o.l.v. de pastores Wim in ’t Hout en Joost de Lange, ter inwijding van de Kruisweg.
Na afloop is er gelegenheid om de staties te bekijken en onder het genot van een kopje koffie/thee elkaar te ontmoeten.

Iedereen is welkom, al zijn er beperkingen. U kunt zich tot vrijdag 17 september 12.00 uur opgeven bij Dori Heijmans via: openhof@christoffelparochie.nl.

De bovengenoemde twee bijeenkomsten zijn ook te volgen via de livestream: https://kerkdienstgemist.nl/stations/517

 

Oecumenisch Beraad   Open Hof