Bijzondere Top2000-kerkdienst op 29 december in Open Hof (Rotterdam-Ommoord)

Op zondag 29 december aanstaande vindt er om 19.00u een Top2000-kerkdienst plaats in Open Hof (Hesseplaats 441, Rotterdam-Ommoord). Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van  NPO Radio 2.

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God; andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Ds. Fulco Timmers gaat voor in deze kerkdienst. Timmers:

“Nummers uit de Top2000 kunnen als onderdeel van een kerkdienst verrassend uit de hoek komen. Ik wil graag iets van dat verassende delen. Tegelijk is het gewoon fijn om samen aan het eind van het jaar van mooie muziek te genieten! Daarom wordt er in Open Hof een Top2000-kerkdienst gehouden.”

De nummers die in de dienst gebruikt zullen worden zijn hier alvast te beluisteren: https://www.youtube.com/playlist?list=PLRA_q9KMp9wofPc8nLr8hX4VSlcVI_NaD.

Praktische gegevens

Het thema van de kerkdienst in Open Hof is “De toekomst in Gods handen”. Medewerking wordt verleend door Tim van Oijen (piano), René Lansbergen (basgitaar), Mark Lansbergen (drums), Jelle Zuidervaart (gitaar), Martine Zuidervaart (zang) en Koor Hemelsbreed. De muzikale leiding is in handen van Willem Blonk.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden voor ‘Speak it loud’ (Kenia-project van de Protestantse Gemeente Rotterdam-Noordrand, zie voor meer informatie: www.kenia2020.nl).

Datum: 29 december

Aanvang: 19.00u

Adres: Hesseplaats 441