Op zondagavond 24 maart, Palmzondag dus, is om 19.00 uur voor de derde keer The Passion in Open Hof te beleven.
Bij het verhaal over het lijden en sterven van onze Heer Jezus passende popmuziek wordt live uitgevoerd door het zangtrio LaraLindeFleur, met ondersteuning van René en Mark Lansbergen op bas en drums.
De muziek staat onder leiding van Willem Blonk aan de vleugel.
Wat niet kan ontbreken is het bekende Zwart Wit van Frank Boeijen, maar er staan ook diverse nieuwe nummers op het programma: Stand by me (Ben E. King), Als wij niets doen (uit Soldaat van Oranje), Stil in mij (Van Dik Hout).
Allemaal in gave meerstemmige arrangementen.
Laat me (Ramses Shaffy) wordt weer solo gezongen door Erik Rovers en bijzonder treffend bij de tranen van Jezus’ moeder is het nieuwe nummer Waterdicht van Mae, gezongen door Fleur Dekker.
Het landelijk thema is ‘Ik geloof in jou’, waarbij we aansluiten met de gezongen versie daarvan die Willem Blonk al in de jaren ’90 schreef.

Voorganger is ds. Joan van Kempen en op het gebied van creatieve inbreng mag er ook weer het een en ander van de tieners verwacht worden.
Een prachtige kans om het begin van de Goede Week eigentijds en intens mee te beleven.
En om als gemeenschap massaal om de jonge mensen uit onze gemeenschap die dit voor het voetlicht brengen heen te gaan staan!