Sirkelslag KIDS 20 november 19.00u in de Fonteinkerk

Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen basisschoolkinderen uit heel Nederland. Samen met kinderen van alle kerken van de Noordrand spelen we dit spel in de Fonteinkerk. Via een internetverbinding krijgen we als groep in de kerk een opdracht. Daar gaan we mee aan de slag. Wie na vier leuke, spannende en afwisselende opdrachten een mooie score heeft, maakt kans op de Sirkelslagbeker.

We gaan dit jaar op avontuur met Paulus. We volgen hem tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus kennen jullie natuurlijk van alle brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Ja, hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God. Stappen jullie dit jaar tijdens Sirkelslag KIDS met Paulus in de boot om een spannende reis te maken?!

Net als andere jaren gaat het in deze editie weer om moed, creativiteit, kennis, snelheid en inzicht. Want alleen de echte volhouders kunnen deze reis tot een goed einde volbrengen!

Voor wie: kinderen van 8 tot 12 jaar (groep 6-8).

Wanneer: vrijdag 20 november, van 19.00 tot 21.30 uur.

Waar: Fonteinkerk, Terbregselaan 3

Opgeven voor 16 november, bij je eigen jeugdleiding of bij ds. Anje de Kuiper per mail

Anjedekuiper@fonteinkerk.nl , of via whatsapp 06-1434 5110

 

Zie voor inspiratie: https://www.sirkelslag.nl/kids.