Protestantse Wijkgemeente Open Hof Ommoord

 

Wijkkerkenraad Open Hof Ommoord
Secretariaat:
Aria van BallegoieRotsheide 80
3069 LG Rotterdam
tel. 010 4552261
E: scriba-openhof@live.nl

 


Protestantse Gemeente
Rotterdam-Noordrand

Rotterdam, 20 februari 2023

Aan:       de wijkkerkenraden van de Protestantse Gemeente Rotterdam Noordrand
Betreft: Uitnodiging Seminar Veilige Gemeente zaterdag 11 maart 2023

Beste mensen,

Mede namens de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Rotterdam Noordrand, willen wij jullie van harte uitnodigen voor het Seminar Veilige Gemeente, dat gehouden zal worden op zaterdag 11 maart 2023, om 14.00 uur in Open Hof Ommoord.

We willen hiermee een vervolg geven aan het seminar van november 2021 en het proces dat nu in de wijken goed op gang komt rond het onderwerp Veilige Gemeente.

Aan de hand van beelden willen we ons, zowel plenair als in groepjes, verdiepen in vragen als: ‘ Wat is eigenlijk ongewenst gedrag’?
Uiteraard zal er ook gelegenheid zijn om te spreken over verschillende andere onderwerpen zoals b.v.  VOG’s,  en vertrouwenspersonen.

Na terugkoppeling en de vraag: ’Hoe nu verder?’ onder leiding van Matthijs van Seventer, die weer onze dagvoorzitter is, zal er onder het genot van een drankje gelegenheid zijn elkaar verder te ontmoeten.

 

Geïnteresseerde gemeenteleden zijn van harte welkom. Wij stellen voor om ca. 4 personen uit iedere wijkgemeente deel te laten nemen, dit aantal is in enige mate flexibel.

Voor de organisatie is het fijn om tijdig te weten wie er uit de verschillende wijkgemeenten zullen deelnemen.  Graag ontvangen we daarom vóór 1 maart de namen en mailadressen van de deelnemers via: scriba-openhof@live.nl

 

Wij zien uit naar een mooi seminar met jullie.

Met een hartelijke groet, mede namens de AK,

Commissie Veilige Kerk Open Hof:
Frans Weevers,
Piet Zuidervaart,
Matthijs van Seventer
Aria van Ballegoie