Op dinsdagavond 4 april 2023 geeft het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” onder leiding van Arjan Breukhoven samen met enkele solisten een passie/paas concert  in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 in Rotterdam-Prins Alexander, aanvang 20.00 uur.

Naast het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” werken aan dit concert mee:
Elise Mannah, zang. Elise is o.a.  bekend van haar lied ‘Lopen op het water’ welke zij heeft gezongen bij de opnames Nederland Zingt. Ook heeft zij op dit moment haar eigen theaterproductie waarmee zij door het land trekt. Een veelzijdig zangeres.
Evert van de Veen, orgel. Evert is naast concertorganist ook een veelgevraagd koorbegeleider en kerkorganist.
Diana Abspoel, hobo. Diana is vaste hoboïst in het Dordts kamerorkest. Ze werkt ook regelmatig mee aan TV opnames bij de Evangelische Omroep.
Arjan Breukhoven, dirigent. Arjan die als concertmusicus jaarlijks in vele landen van de wereld optreedt en al vele jaren op enthousiaste en inspirerende wijze het mannenkoor dirigeert, zal ook de vleugel bespelen als begeleider van de solisten.

Kaarten zijn verkrijgbaar á € 12,50 via postmaster@cmk-prinsalexander.nl of op de avond van het concert aan de kerk. Voor informatie 010-421.23.60