OPROEP

Zoals de meeste mensen weten is er in de Bethelkapel in Den Haag een dag en nacht doorlopende kerkdienst gaande voor de kinderen van de Armeense familie Tamrazyan (en de 40 andere vluchtelingenkinderen in Nederland, die met uitzetting bedreigd worden). Ik heb onlangs in de Haag meegevierd in een aantal van deze diensten en ben zeer onder de indruk geraakt van de gastvrijheid van de kerk en de betrokkenheid van mensen uit allerlei plaatsen in Nederland, die aan deze estafette meedoen.

Ik heb besloten om ook een uur te vullen in de Bethelkerk, maar een ‘onemanshow’ moet het niet worden, vandaar dat ik graag mensen uit Open Hof wil meenemen om samen met mij als voorganger invulling te geven aan dat uur. Je moet ergens beginnen, dus ik heb in het rooster mijn naam gezet bij maandag 14 januari van 12.00 – 13.00 uur. Met mensen die ervoor voelen mij te vergezellen wil ik graag onze inbreng doorpraten op dinsdag 8 januari, ’s morgens van 10.00 – 11.00 uur in Open Hof. Ook als deze laatste datum niet zou schikken is dat geen probleem, dan praten we je bij op een ander moment voor we naar Den Haag gaan. Uiteraard kan er voor de geplande datum een ‘doorbraak’ in de zaak komen en daarmee een einde aan deze marathonkerkdienst. Maar zover is het nog niet. Ik hoop dat er mensen in Open Hof zijn, die net als ik door de situatie geraakt, mee willen doen. Dan hoor ik het graag.

 

Guus Koelman, tel 0620016822 of email:  gakoelman@gmail.com