Highlights van ‘Aida’,  ‘Jevgeni Onegin’,  ‘Pique dame’,  ‘La forza del destino’ en ‘De markt van Sorochintsy’ meemaken op één avond?
Kom dan naar de start van een nieuw seizoen van “Opera Gala Stars” in de Kerkelijk centrum OPEN HOF (Hesseplaats 441) te Rotterdam, op zondag 17 november om 15.00 uur! 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.elnara.eu .

Zangers en zangeressen die over de hele wereld hun stem laten horen!

Zij zijn bekend in Canada, Rusland, Duitsland, Italië, Groot Brittannië, Colombia, Tsjechië, Turkije, België en Spanje :

ARTIESTEN:

Gulnara Shafigullina – sopraan

Recente rollen als “Violetta” (Traviata), bij Scottish Opera en Mariinsky Theater St. Petersburg, “Desdemona” in “Otello” bij Opera de Colombia, Micaela (Carmen) in De Doelen met Rotterdams Operakoor.

Prijswinnares internationale operacompetities, o.a. Operaprijs IVC Den Bosch en Montserrat Caballé Competition.

 

Elnara Muermans – Sopraan

Gezongen bij Mariinsky Theater o.a. Katerina in “Lady Macbeth van Mzensk”. Prijswinnares Rimsky-Korsakov en Pavel Lisitsian Competition.

Elnara was meerdere keren als soliste betrokken bij tientallen koren in Nederland o.a Rotterdams en Amsterdams Opera Koor.

 

Hans van de Scheur – Tenor

Zingt als solist in binnen- en buitenland. Naast opera zingt Hans ook oratorium, liederen en operette. Samen met bariton Ago Verdonschot heeft hij een programma met uiteraard opera en liederen uit de Méditerranée. Met dit onvergetelijke programma zijn zij bekend o.a. bij “Lions Club Maarssen”.

 

Ago VerdonschotBariton

Treedt regelmatig op als solist in grote zalen zoals De Doelen en Concertgebouw. Ago is naast zanger ook dirigent van o.a. Het Amsterdams Opera Koor, Haarlems Gemengd Koor, Rotterdams Opera Koor en Viva la Musica Uden.

 

Hans Schellevis – Piano

Hij maakte naam als begeleider van zowel instrumentalisten als vocalisten en speelde recitals in heel Europa, de Verenigde Staten en Australië. Daarnaast begeleidde hij op masterclasses van o.a. Nelly Miricioiu en Elly Ameling. Hij gaf concerten met Cristina Deutekom en Bernard Kruysen.

 

“Kom en geniet van dit fantastische concert vol hartstocht en passie: een feest der herkenning voor elke muziekliefhebber!”