Misschien heb je er al eens over gedacht om in een koor te gaan zingen, maar is het er nooit van gekomen. Of heb je dat in het verleden met veel plezier gedaan, maar ben je daarmee om wat voor reden ook gestopt. In dat laatste geval heb je ongetwijfeld ervaren hoe geweldig leuk het is om muziek te maken, met het mooiste instrument dat er is: je eigen stem. Daarnaast blijkt telkens opnieuw dat zingen heel gezond is, zeker wanneer je dat met elkaar in een koor doet.

Het RK Koor Open Hof biedt je nu de gelegenheid om dit allemaal zelf te ervaren. We dagen je heel graag uit om de eerste stap te zetten door je uit te nodigen voor een Open repetitiedag op 29 september aanstaande in de Open Hof . Tijdens die repetitie kun je op heel informele wijze kennis maken met ons koor, onze dirigente, ons repertoire en natuurlijk de sfeer.

Voor het koor is die repetitie de start van de voorbereiding van het kerstconcert dat we op 14 december 2018 zullen verzorgen. Bevalt die eerste repetitie je goed en lijkt het je wat om daaraan mee te doen als projectlid, dan ben je van harte welkom om tijdens de wekelijkse repetitieavond op dinsdag van 20.00- 22.00 uur met ons mee te doen. En zeg je na dat concert: dit smaakt naar meer, dan kun je besluiten om lid te worden van ons koor. Kortom: je hebt alle gelegenheid om te kijken of het zingen in ons koor iets voor jou is.

Tijdens de repetitiedag zal onze dirigente indien nodig bekijken bij welke stemsoort je het beste past. Gelet op de leeftijdsopbouw van het koor zou het fijn zijn wanneer vooral ook wat jongere mensen (we denken aan veertigers/vijftigers) reageren.

Je hebt dus niets te verliezen, maar echt heel veel te winnen. Wij verzekeren je dat je geen spijt zult krijgen van je deelname.

Ga jij de uitdaging aan en neem jij plaats op een van de lege stoelen die er nu zijn?

Je bent van harte welkom !

Graag vóór 15 september aanmelden bij:
Dori Heijmans , doriheijmans@kpnmail.nl tel. 010-4229891
Thea Diederik , theavdvoort@gmail.com tel. 010-4210887

Bij wie je ook nadere informatie kunt krijgen.