Aan de Facebookpagina van Open Hof is nu ook een besloten gedeelte toegevoegd: Ontmoetingspunt Open Hof.

Het doel van dit ontmoetingspunt is:
– snel kunnen uitwisselen van informatie;
– elkaar inspireren tot gezamenlijke activiteiten zoals een maaltijd, een cultureel of gezellig uitstapje, een wandeling, een creatieve middag voor de kinderen;
– op de hoogte zijn van van elkaars wel en wee;
– gezamenlijk stil staan bij een tekst of een stelling;
– komen tot uitwisseling hierover door middel van geschreven reacties, foto’s, gedichten, tekeningen etc..

Deze plek is bedoeld voor mensen die regelmatig in Open Hof komen, maar vooral ook voor mensen die nog wel iets met het geloof hebben maar zich minder aangetrokken voelen tot de gewone kerkelijke tradities. Op deze manier willen we toch met elkaar in contact zijn en mogelijk tot nieuwe manieren komen om het met elkaar over geloofszaken en andere levensvragen te hebben.

Zit je met een vraag, heb je behoefte aan een goed gesprek, of wil je gewoon gezelligheid: plaats een bericht op Facebook en we zoeken gezamenlijk naar een invulling.

Het contact op Facebook is niet bedoeld als vervanging van live-contact, maar kan helpen om juist tot ontmoetingen in levende lijve te komen.

We hebben gekozen voor een vertrouwelijke en dus besloten groep, zodat ook privézaken met elkaar gedeeld kunnen worden. Berichten zijn alleen zichtbaar voor leden. Op Facebook wordt dit dan een zgn. ‘geheime groep’ genoemd. Dat klinkt niet zoals we het bedoelen, want iedereen is uiteraard welkom.

Hiernaast willen we op de openbare Facebookpagina ook meer naar buiten toe gerichte activiteiten ondernemen.

Ken je mensen in je omgeving waarvan je vermoedt dat ze mee zouden willen doen: geef het door! Voor wie nog niet op Facebook zit: het aanmaken van een account is zeer eenvoudig op www.facebook.com.

Zodra je een account hebt aangemaakt is het raadzaam eerst je privacy-instellingen goed in te stellen. (klik op pijltje helemaal rechtsboven en stel in op ‘alleen vrienden’)

Stuur vervolgens een mailtje naar ontmoetingspunt@openhof-ommoord.nl dan word je toegevoegd aan de groep.