Ontmoetingsmiddag zondag 26 januari 2020 in Open Hof met als onderwerp :
Ontmoeting met de nieuwe pastores.

Deze middag hopen we van de pastores te horen wat hun belangrijkste inspiratiebronnen zijn voor hun mooie werk. Zo vertelde pastor Gerda Martens diep geraakt te zijn door een artikel in dagblad Trouw. Daarin wordt gemeld dat David Eubank, een Amerikaanse ex-marinier die met zijn team en gezin het gevaar opzoekt aan de frontlinies in Syrië, aan iedereen die hij verzorgt de ongebruikelijke vraag stelt: ’Mag ik voor je bidden?’ En niemand weigert.

Voor de pauze komen beide rooms-katholieke pastores Gerda Martens en Joost de Lange aan het woord.Na de pauze is het de beurt aan dominee Wim in ’t Hout.
Van hem hopen we o.a. te horen over zijn vorige werk als legerpredikant.

Leuk om te vermelden is nog dat Dori Heijmans, lid van de rooms-katholieke parochie, bij de voorbereiding van deze middag is betrokken.
Het belooft een heel interessante middag te worden, waarop we dan ook velen van u, zowel van rooms-katholieke als protestantse zijde, hopen te ontmoeten.

De inloop is om 14.30 uur met een kopje thee of koffie; om 14.45 uur begint de presentatie en de middag eindigt om ongeveer 16.30 uur. De toegang is gratis.

Maartje Greevenbosch, tel. 4215920
Henny Muilwijk, tel. 4550398
Dori Heijmans, tel. 4229891