Beste mensen,

Daar wij niet weten wie er vanuit de Open Hof het boek van Annemarie heeft gekocht het volgende bericht;

Een groot aantal van jullie weten inmiddels dat mijn nieuwe boek op verkeerd papier is gedrukt. De uitgever heeft de fout erkend en het boek wordt nu herdrukt op mooi glanzend papier zoals aanvankelijk ook de bedoeling was. De uitgave zoals die nu is op het  matte papier zorgt voor een doffe uitstraling waardoor de iconen niet tot hun recht komen. Heel in het kort is het een heel nare enerverende  teleurstelling die een schaduw heeft geworpen op de start van het boek.

Ik hoop van harte dat er met de herdruk een mooie herstart gemaakt kan worden.

 

De uitgever heeft het volgende aanbod:

Op 22 juli verschijnt bij Kok Boekencentrum een herziene druk van Verwonderd door Licht van kunstenaar en theoloog Anne-Marie van der Wilt.
De eerste druk is teruggeroepen en uit de handel gehaald vanwege onjuist binnenwerkpapier, waardoor de iconen niet volledig tot hun recht komen. In de nieuwe druk wordt dit hersteld, en zullen de iconen in al hun glans afgedrukt worden

Retournering boeken van jouw klanten

Daarom graag aan mensen vragen of ze alleen de eerste 10 pagina’s uit het boek kunnen knippen/scheuren, en deze opsturen (portovrij) naar dit adres:

VBK Media
t.a.v. KBC/KCC
Antwoordnummer 58521
3508 VH Utrecht

 Daar dan graag een briefje bij doen met je naam en adresgegevens

De rest van het boek kunnen de klanten dan zelf in de papiercontainer doen.

Zodra de juiste druk binnen is (waarschijnlijk 23 juli) , sturen wij deze mensen een nieuw, vervangend exemplaar toe naar het opgegeven adres.

 Sorry voor het ongemak!!! Met hartelijke groet, Anne-Marie