Op vrijdagavond 11 maart 2022 organiseert het Jeugdteam van Open Hof Ommoord een lokale Nacht van de vluchteling. Tieners/jongeren (en ook volwassenen!) kunnen meedoen en zo geld bijeenbrengen wat we zullen schenken aan het lokale vluchtelingenwerk.

We gaan die avond/nacht twee rondjes rond de Zevenhuizerplas lopen. Vanaf Open Hof is dat ongeveer 20 kilometer. De deelnemers kunnen zich hiervoor laten sponsoren. Vooraf krijgen de deelnemers een idee hoe het is om als vluchteling op weg te zijn. Hiervoor nodigen we iemand uit die ons dat komt vertellen.

Het programma begint om 20:00 uur. Om 21:00 uur zullen we starten met de wandeling. We verwachten om 02:00 uur terug te zijn bij Open Hof. Voor de veiligheid lopen we in een groep, het gaat om de beleving met elkaar, niet om de snelheid. Na afloop is er warme chocolademelk en een vuurkorf om op te warmen bij Open Hof.

Doe jij ook mee? Het is een onvergetelijke ervaring en samen brengen we geld bijeen waar we het vluchtelingenwerk in de wijk mee helpen. Vind het te ver? Sponsor dan iemand die wel mee gaat doen. Meer informatie en hoe aan te melden volgt.

Hartelijke groet van het Jeugdteam, Amalia, Martine, Jan-Peter