GEZOCHT: MENSEN VOOR STUURGROEP  MUSICAL JONA

 

Op zaterdag 7 maart 2020 zal De Vliegende Speeldoos weer een “musical-in-een-dag” uitvoeren, waarbij kinderen in de basisschoolleeftijd een hoofdrol spelen. Dit keer zal de musical Jona worden uitgevoerd. Het gaat om een gezamenlijk project van de Protestantse kerken van de Noordrand. De vorige musical Esther was een groot succes, ruim 80 kinderen deden mee en vonden het prachtig om dit met elkaar te doen. Voor de organisatie zoeken we nog coördinatoren voor kaartverkoop/aanmelding, PR, schminken, catering, fotografie en website.

Op 1 oktober is de startvergadering van de stuurgroep (20.00u Fonteinkerk), maar ook na die datum kun je je aanmelden, want er is nog veel (leuk) werk te doen. Er zijn waarschijnlijk 3 vergaderingen als stuurgroep tussen november en februari. En de dag zelf mag je ook niet missen, de kinderen komen om 13.00u,  de voorstelling begint om 19.00u en om 20.15u is het afgelopen.
De werkgroepen doen veel per mail, maar één of twee keer vergaderen als werkgroep is heel erg nuttig en maakt het ook leuker.  We hebben twee jaar geleden ervaren dat het veel energie geeft om nieuwe mensen te ontmoeten, vaak ook mensen die bij het jeugdwerk van andere kerken betrokken zijn. Ook het feit dat je met een grote groep kinderen werkt en kinderen betrekt die de bijbel en de kerk niet of nauwelijks kennen geeft veel voldoening. De dag zelf is een groot feest, want het is geweldig om te zien hoe de acteurs met de kinderen werken en hoe de kinderen genieten.  Als je dit van dichtbij wilt meemaken of eerst meer informatie wilt, graag een berichtje naar Anjedekuiper@fonteinkerkrotterdam.nl