Na het grote succes van de musical Esther in maart 2018 hebben we theatergroep de Vliegende Speeldoos opnieuw uitgenodigd. Zij komen nu met de musical Jona met als ondertitel: Geef elkaar de hand! De kinderen studeren alles ’s middags in onder leiding van 5 professionele acteurs, zangers en dansers. Zo’n 90 kinderen spelen de hoofdrol en zorgen met de professionals voor een fantastisch en stralend optreden! Zo komt het verhaal van Jona op een bijzondere manier tot leven en hebben de kinderen een ervaring om nooit te vergeten.

De musical zal worden opgevoerd in de Goede Herderkerk (Kastanjeplein 28) op zaterdag 7 maart 2020. De kinderen worden om 13.00u verwacht, de voorstelling begint om 19.00u en duurt tot ong. 20.15u.

Losse kaartjes á € 3,- zijn verkrijgbaar door een mail te sturen aan jonamusical1dag@gmail.com of op de avond zelf aan de deur. CD’s met de musical-liedjes zijn te koop bij de uitvoering. Het filmen of anderszins opnemen van de musical is niet toegestaan. Mis het niet!

Let op: op verzoek van de Vliegende Speeldoos hebben kinderen onder de 4 jaar geen toegang. Er is voor hen wel oppas aanwezig.

 

De musical Jona-in-één-dag is een gezamenlijk project van de zes kerken van de Protestantse Gemeente Rotterdam Noordrand : Ontmoetingskerk Zevenkamp, Open Hof Ommoord, Fonteinkerk, Hillegondakerk en Oranjekerk Hillegersberg en Goede Herderkerk Schiebroek.

Voor: Kinderen in de basisschoolleeftijd
Wanneer: Zaterdag 7 maart 2020, 13.00-20.30u
Waar: Goede Herderkerk (Kastanjeplein 28)
Contact: Informatie: anjedekuiper@fonteinkerkrotterdam.nl

Het verhaal van Jona
Ninevé.
De stad van slechteriken.
De stad van koning Rod.
De stad die andere landen bedreigt.
God wil daar wat aan doen.
Want zo kan het niet langer.
Hij kiest Jona voor deze taak.
Hij moet naar Ninevé gaan en de mensen waarschuwen.
Om ze nog een kans te geven.
Maar Jona wil niet. Sterker nog, hij gaat weg
en hoopt dat God hem niet kan vinden.
Maar daar vergist hij zich in.
God heeft een plan. Voor zowel Ninevé als voor Jona.
Een verhaal over nieuwe kansen en vergeving.
Jona is gebaseerd op het Bijbelboek Jona.