Rotterdam, 12 februari 2018

Musical Esther

Professionele zangers en acteurs van De Vliegende Speeldoos stomen op zaterdag 10 maart bijna 120 kinderen van 4 t/m 12 jaar klaar voor een complete musical. Op uitnodiging van de Protestantse Gemeente Rotterdam Noordrand werkt het theatergezelschap de hele middag met kinderen aan de productie, om ’s avonds om 19.00u de musical Esther ten tonele te brengen.

 Kom kijken!

De musical vertelt het Bijbelse verhaal van de bijzondere koningin Esther, die al haar moed bijeenraapt en haar leven op het spel zet om te doen wat juist is.

De uitvoering vindt plaats in de Goede Herderkerk in Schiebroek, Kastanjeplein 28. Kaartjes kosten € 2,50 en zijn op de avond zelf te koop bij de Goede Herderkerk.

 

Wilt u zeker zijn van een plaats, bestel dan vooraf kaartjes via 10maart2018@gmail.com,

De Vliegende Speeldoos

“Dat kan nooit,” is de eerste reactie van velen als ze horen dat theatergezelschap De Vliegende Speeldoos musicals in één dag oefent en uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het! De Vliegende Speeldoos heeft meer dan 22 jaar ervaring op het gebied van musicals en het acteren met kinderen. Het doel van de Vliegende Speeldoos is om kinderen voor een dag te laten schitteren als echte musicalsterren en ze op speelse wijze iets mee te geven van de Bijbelse verhalen.

Vrijwilligers

Vrijwilligers van alle leeftijden van de zes kerken van de Protestantse Gemeente Rotterdam Noordrand helpen deze dag mee om er een onvergetelijke dag voor de kinderen én voor het publiek van te maken.

Meer info ook via: www.pkn-rotterdamnoordrand.nl