Lieve medebreiers en – hakers van overal vandaan.

 

Tja, want echt overal vandaan komen er berichten binnen en vooral dekentjes, gebreid, gehaakt, kleurig of wat minder kleurig, maar altijd lekker warm voor de mensen van Oekraine.

Het project Spoetnik doet geweldig werk daar.

Ik ben erg blij dat U weer met zoveel mensen met handige handjes en energie hebt meegedaan om een gigantische oogst te verzamelen die hopelijk van de week opgehaald wordt uit mijn kelder.

Het is echt een stapel van 2 meter lang, meer dan een meter breed en meer dan 1 1/2 meter hoog.

Kelderruimte  over?   Nou, ik niet op dit moment, zo U begrijpt.

Ik vraag iedere keer om een foto van waar onze oogst naar toe gaat, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt, helaas. Daarom stuur ik u een foto van 2 maanden geleden met der oogst van toen. Ziet u hoeveel dit al was en dat is alleen nog maar meer geworden!! Gigantisch. Zo lief van u!!

Dank U wel voor uw geweldige inzet en alvast voor de komende periode van donkere dagen wens ik U veel sterkte en laten we hopen dat 2022 een in veel opzichten rustiger, veiliger en voorspoedig jaar mag worden. Dat wens ik U allen van harte toe.

 

Els Cornax, te.nr. 010-4211436. Belt u gerust en spreekt u in met vermelding van uw telefoonnummer, dan neem ik zeker contact op, dat beloof ik.