Een gezellige kerstfeest voor iedereen! Dat is wat we graag willen en daarom organiseren koor Hemelsbreed o.l.v. Willem Blonk & het koor Intercession o.l.v. Bernard Hoving op vrijdag 8 december een kerst sing-in met samenzang in Open Hof. Wij nodigen u van harte uit voor een avond vol muziek, waarbij de twee koren samen en individueel te horen zullen zijn met een veelzijdig kerstrepertoire. Daarnaast kunt u genieten van het samen zingen van enkele traditionele kerstliederen. Het concert in Open Hof begint om 19:30 en duurt tot ca. 21:30. Het concert wordt op zaterdag 9 december nog een keer herhaal in de Goede Herder Kerk in Schiebroek, aanvang 19:30.

Kaarten à €9,50 (€7,50 voor <12, 65+ en Rotterdampashouders) zijn te koop via onderstaande links en aan de zaal. Een consumptie is bij de prijs inbegrepen. Wil je graag komen, maar zijn de kosten een probleem? Mail dan naar koorhemelsbreed@gmail.com.

Praktische informatie en link voor kaartverkoop:

Deze concerten zijn mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Rotterdam via de Stichting Opzoomer Mee en Cultuur Concreet.