Het bestuur van de Stichting Kerken Ommoord (SKO) zoekt een

koster-beheerder

voor 0,6 fte per week. De werkzaamheden worden in principe verdeeld en uitgevoerd in overleg met de andere beheerder en het bestuur.

Kennis en vaardigheden
– Goed gastvrouw/heerschap is de eerste vereiste.
– Het diploma Horeca en het certificaat Sociale Hygiëne of de bereidheid om deze diploma’s te halen.
– De beheerder maakt afspraken met gebruikers vanuit de kerken in het gebouw en met commerciële klanten over de verhuur van zalen.
– Administratieve vaardigheden in een computerprogramma voor reserveren en facturering
– Klantgerichtheid
– Kennis van EHBO en BHV, of de bereidheid deze certificaten te behalen
– Kennis van de aanwezige brandblusmiddelen
– schoonmaak

De koster-beheerder respecteert de uitgangspunten van de PKN en de RK-kerk, en is bij voorkeur lid van één van beide kerkgenootschappen.

De arbeidsvoorwaarden voor kerkelijk medewerkers van de PKN zijn van toepassing. Het aanvangssalaris bij een volledige aanstelling van 36 uur (1fte) bedraagt € 2.239,25 bruto. Het vakantiegeld bedraagt 8 %, een 13e maand, en een aandeel provisie op basis van de omzet en aanstelling.
De aanstelling is voorlopig voor de duur van 1 jaar, met een vooruitzicht op een vaste aanstelling.

De uitgebreide functieomschrijving kan worden opgevraagd bij de secretaris Kees Doornhein, c.doornhein2@gmail.com. U kunt ook uw sollicitatie via hetzelfde mailadres richten aan de secretaris voor 8 september 2023.

Voor nadere mondelinge toelichting kunt u contact opnemen met de voorzitter van de SKO, de heer Jan Groenendijk, 06-421 52 621, of bij de andere beheerder Martine Zuidervaart.