Op 27 mei van 16.00u – 17.30u is er weer kliederkerk in Open Hof. Wat krijg je mee als je gezegend wordt? Of wat geef je als je iemand zegent? Voor de leerlingen van Jezus was zegenen een serieuze zaak: niks voor kinderen! “Niks daarvan,” zegt Jezus tegen hen! “Juist kinderen zijn welkom bij mij,” en Hij geeft hen een zegen. Ontdekken wat dat is: zegenen? Kom naar de Kliederkerk, waar we samen actief en creatief aan de slag gaan!

We beginnen dit keer om 16.00 met een kleine inloopactiviteit en vervolgens de viering in het Stiltecentrum, gevolgd door een reeks activiteiten waar kinderen van alle leeftijden hun creativiteit en energie in kwijt kunnen. Een van de activiteiten mag ik alvast verklappen. We gaan samen een nieuw zegenkleed maken. Hiervoor willen we vragen of ieder kind een oud shirtje of jurkje wat te klein is geworden wil meenemen, bij voorkeur van katoen. Hiervan gebruiken we stukjes voor het nieuwe zegenkleed.  We sluiten af met een (warme) maaltijd, die we zoals gebruikelijk voor elkaar meenemen. Het eten wat we meenemen is tot zegen voor ons allemaal.

Opgeven van tevoren is fijn! Dit kan via de mail of app bij Amalia (kliederkerk.openhof@gmail.com) of Fulco (06 13531786). Niet in de gelegenheid om te komen? De eerstvolgende Kliederkerk wordt nog bekend gemaakt. Houd het Open Hof Nieuws of jongomzeven.nl in de gaten.

Van harte welkom!

Het Kliederkerkteam!