Zaterdag 8 december strijken ze weer eens neer in Open Hof: zo’n 30 deelnemers en vrijwilligers van Kerkplein voor hun ontmoetingsmiddag.
De Ommoordse en Zevenkampse deelnemers (Anita, Annette, Ruben, Chris, Frank, Nathalie en Monique) hebben dan een makkie: gewoon lopen of fietsen naar de Hesseplaats. Of 1 of 2 haltes de metro nemen en geen busje moeten bestellen…
Maar ook als er meer moeite voor gedaan moet worden hebben ze het er graag voor over: met enige regelmaat elkaar ontmoeten is zo prettig en de middagen zijn zo afwisselend . Je beleeft er altijd saamhorigheid, vriendschap, geloof, lol…… daar heb je wel een reisje naar een andere Rotterdamse kerk voor over.

8 dec. is het thema VERWACHTING. ..  We mogen de kerkzaal gebruiken. Dat is fijn want dan kunnen we het thema zelfs uitwerken met behulp van de beamer, de adventsliturgie kan op het liturgisch centrum plaatsvinden en de intenties, die we op papieren sterren willen schrijven, kunnen wellicht daar een plaatsje krijgen zodat de kerkgangers op zondagmorgen ze nog kunnen bekijken. Aria wil gastvrouw zijn, Willem begeleidt de samenzang op orgel en piano, Martijn bedient de beamer en wie weet speelt Teun gitaar.

Als u dit leest en nieuwsgierig wordt naar Kerkplein dan bent u natuurlijk welkom zaterdag. De middag duurt van 2 tot half 5, maar even binnen lopen kan ook.

In de folder-draaimolen in de ontmoetingsruimte zit een folder waar u meer kunt lezen over Kerkplein en waarin u ook wordt uitgenodigd om vrijwilliger te worden!

Namens de deelnemers en vrijwilligers van de Noordrand,
Tanja Demper en Lenie Blonk.