Kerk-TV in Open Hof

Zoals eerder aangegeven infomeren wij u verder over de voortgang Kerk-TV.
Als u dit artikel leest is het aanbrengen van de bekabeling Kerk-TV reeds achter de rug.

 

APPARATUUR
Het plaatsen van de apparatuur van Kerk-TV is gepland op 18, 19, 20 en 21 november 2019.
Echter de in gebruik name kan pas plaatsvinden nadat de testfase een goed verloop heeft gehad op grond van de door de kerken opgestelde protocollen.

INFORMATIESCHERM
Gelijktijdig wordt een informatiescherm in de Ontmoetingsruimte boven het afgifteluik aangebracht. Dit scherm is onder meer voor de verhuur. Het scherm laat zien in welke zaal of zalen de verhuur staat ingedeeld. Ook zal een balk met kerkelijk nieuws onderin het scherm meelopen. Ook ligt er bekabeling om Kerk-TV te tonen.

TROLLEY
Verder is een trolleyscherm aangeschaft voor allerlei eigen activiteiten. Het trolleyscherm is een mobiel scherm dat op veel plaatsen in ons gebouw kan worden ingezet voor het vertonen van beelden tijdens bijeenkomsten van welke aard ook.

SCHERMEN EN BEAMER
In de bovenzalen worden schermen bevestigd voor presentaties en cursussen maar kunnen tevens gebruikt worden voor allerlei kerkelijke activiteiten. Echter in de Regenboogzaal wordt een vaste beamer aan het plafond aangebracht omdat hier geen scherm kan worden bevestigd in verband met de aanwezige ramen. Deze beamer is tevens geschikt voor het filmhuis met geluidsboxen aan weerszijden van het filmdoek. Met deze moderne apparatuur zijn de zalen nog aantrekkelijker geworden voor allerlei verhuurdoeleinden.

CAMERA
Met betrekking tot de veiligheid wordt een camera aangebracht. Deze camera laat zien wie er via de hoofdingang binnenkomt. Een schermpje in de keuken is hiervoor bevestigd bij het bureau van de beheerder. Dit is dus uitsluitend aangebracht om de veiligheid van ons gebouw zo veel mogelijk te waarborgen.

FINANCIERING
De financiering van dit project komt deels voor rekening van de SKO wat betreft verhuurzaken en de overige zaken komen voor rekening van het bazaarfonds.

De besturen zijn verheugd dat dit hele project door inspanningen van verhuur en bazaar kan worden gerealiseerd.

Namens de Locatieraad en de Wijkkerkenraad en de SKO,

Jan Groenendijk, voorzitter SKO