Kenia2020 – Speak it loud

Ook zo benieuwd naar alles wat te maken heeft met ons Kenia project, wat we vanuit de Noordrand-kerken steunen? Van 15 tot 22 november zullen Leah Ambwaya en haar dochter Patriciah Nakhumicha van Terry’s Child Support and Youth Resource Centre, Machakos, Kenya in Nederland zijn om de PKN kerken Rotterdam Noordrand bezoeken en voorlichting te geven over Terry’s Child Support als achtergrond van het Kenia2020 project. Verder zullen zij ook een aantal bezoeken afleggen bij scholen in onze regio, en zorginstellingen betrokken bij jeugdzorg. Er worden een aantal activiteiten georganiseerd waarbij u als gemeentelid van harte welkom bent. In deze week wordt ook nog een avond gepland voor ouders van de jongeren die meegaan met Kenia2020 om persoonlijk Leah en Patriciah te kunnen spreken.

Kennismaken, delen van ervaringen en achtergronden binnen het geloof wat ons bindt. Het zou mooi zijn als Leah en Patriciah zich tijdens hun bezoek ook gedragen voelen door onze wijkgemeentes. Zet alvast de volgende data in uw agenda!

Op 16 november bezoeken zij de het voorbereidingsweekend van de jongeren die met Kenia2020 meegaan in Overloon.

Zondag 17 november zijn Leah en Patriciah aanwezig in de kerkdienst in de Goedeherderkerk, Schiebroek (dienst 10.00u)

Zondag 24 november zijn Leah en Patriciah aanwezig in een deel van de kerkdienst in Open Hof, Ommoord (aanvang dienst 9.30u) en de kerkdienst in de Fonteinkerk, Hillegersberg (aanvang dienst 10.00u).

Vrijdag 22 november: Feestelijke avond Kenia project in Hillegondakerk

Ook zo benieuwd naar alles wat te maken heeft met ons Kenia project, wat we vanuit de Noordrand-kerken steunen? Laat deze activiteit dan niet aan uw neus voorbijgaan. Tijdens een feestelijke avond kunt u alles te weten komen over het ‘Speak it loud’- project. Ook is het een unieke kans om onze gasten uit Kenia, Patricia en Leah, die het project in Kenia leiden, in levende lijve ontmoeten. Samen met het mooiste wat de Noordrand te bieden heeft, belooft het een onvergetelijke avond te worden.