Beste mensen,

Mijn naam is Jan-Peter Molenaar. Mijn naam is in Open Hof inmiddels al meerdere keren gevallen en ik heb me al eens voorgesteld in de startdienst, maar nog niet iedereen heeft dat meegekregen. Vandaar nogmaals. Ik woon in Zevenhuizen en heb twee dochters van 20 en 18 jaar.
Sinds september neem ik parttime wat taken over van ds. Fulco Timmers. Het betreft dan vooral de 40- taken. Ik leid de kring Waardenvol-opvoeden, ben betrokken bij de tienerdienst / tieneractiviteiten en het jeugdteam. Daarnaast zal ik ds Jils Amez ondersteunen bij de catechese en de kring geloofs-ABC. Verder sta ik voor 2022 twee keer als spreker in de kerkdienst gepland. Deze diensten worden samen met de tieners voorbereid. Mijn uren in Ommoord zijn beperkt, want naast Open Hof help ik ook de Protestantse Gemeente in Boskoop op het gebied van jeugdwerk. Daarnaast werk ik ook parttime in de ICT.
Hartelijke groet,

Jan-Peter Molenaar
Mail: jp@chillandtalk.nl
Telefoon: 06-47018526