Sinds dit weekend is door de overheid het aantal bezoekers voor ons filmhuis beperkt tot maximaal 50 bezoekers. U dient zich nog steeds tevoren aan te melden. Mocht het aantal aangemelde bezoekers de 50 overschrijden, dan kunnen we u op een wachtlijst plaatsen voor iemand die zich eventueel tevoren weer afmeldt.

Op vrijdag 25 september 2020 om 14.00 uur (let op: kerkzaal)

                                 C……

Deze film is een indringend portret over ouderschap en overleven (als Syrische vluchteling) in één van de armste wijken van Beiroet. Verteld door de ogen van een kind, dat op zoek is naar zijn identiteit.

Zain slijt zijn dagen in de straten van Beiroet. Als oudste kind van het gezin moet hij helpen zijn familie te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan de eigenaar van de buurtwinkel, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijk avontuur, met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes. Een film met gelukkig een positief einde!

Deze film uit 2018 won meerdere internationale prijzen.
Filmduur – 122 minuten.

Namen mogen we hier niet noemen. Wilt u meer en gedetailleerde informatie over ons filmprogramma dan kunt u een e-mail sturen aan: ht2@upcmail.nl met de titel “info filmprogramma Open Hof”. Wij houden u ook in de toekomst per mail op de hoogte over ons filmprogramma.

Let op: In verband met mogelijk contactonderzoek van de GGD dient u zich zoveel mogelijk vooraf aan te melden. U dient per bezoeker op te geven: naam, adres en telefoonnummer.

Aanmelding kan via het mailadres: ht2@upcmail.nl of via een Sms-bericht met deze gegevens naar telefoonnummer:  0611 – 566 347.

Er gelden nog steeds de bekende beperkende Corona-maatregelen: kom niet bij koorts of hoesten; houd afstand; was de handen (voor desinfecterende gel is gezorgd).

De kerkzaal is ingericht voor zowel paren als alleenstaanden (De stoel, waar u kunt gaan zitten, is op de rugleuning gemerkt met een groene band). Om de toegang beter kunnen te reguleren, is een looproute uitgezet.

Het bestuur van de kerk heeft ons erop gewezen, dat alleen mensen die op hetzelfde adres wonen, naast elkaar mogen zitten.

Bijdrage in de kosten: € 4,00 inclusief flesje water.

Namens het Filmhuis-team

Anneke en Barend van Wijngaarden

Henk en Francien Teunisse