Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag  7 maart verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos in de Goede Herderkerk een bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in één dag een musical gaan instuderen.

Musical Jona, 7 maart 2020

Deze musical heet Jona en gaat – je raadt het al – over een man en een walvis. Over nieuwe kansen en vergeven: Geef elkaar je hand! Aan het eind van de dag treden jullie samen met hen op. Uiteraard voor echt publiek, want jullie ouders, verdere familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.

Meedoen?

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, stuur dan snel een mailtje aan jonamusical1dag@gmail.com. Want let op, vol=vol. Meedoen kost € 3,00. Meer informatie op deze website en op de website van o.a. de Fonteinkerk onder nieuws-musical Jona.

 

Wil iedereen die dit leest kinderen in zijn of haar buurt uitnodigen voor dit unieke project? Het is een gezamenlijk initiatief van de wijkgemeentes van de Protestantste Gemeente Rotterdam-Noordrand.