Kijk eens door een andere bril, jij maakt het verschil!

Wat een FEEST!! Ja, het was op 17 november 2013 weer een feest in Open Hof in de Dienst in Vieren. Het is geweldig dat in een paar jaar tijd een voorzichtige start is uitgegroeid tot een dienst waar nu meer dan 175 mensen komen! We bereiden deze dienst nog altijd voor met veel jongeren en het is dan ook mooi om te zien dat zij een groot aandeel hebben in de hele dienst. Iedere keer is er een mooi thema. Deze keer: ‘Kijk eens door een andere bril, jij maakt het verschil’ naar aanleiding van 2 Koningen 4 vers 38-41. Dit thema inspireerde ons en door de eenvoud sprak het de mensen aan.

Want wat is het eenvoudig om door een woord, glimlach, handreiking en luisterend oor mensen te benaderen en het verschil te maken. Iedereen kan het verschil maken door op een andere manier naar dingen te kijken. De meeste mensen hebben daar een begin mee gemaakt door het blaadje, wat na de viering uitgedeeld werd, tegen het licht te houden om het verschil te ontdekken.

Wij willen iedereen bedanken die deze diensten een warm hart toedraagt en dit doorgeeft aan andere mensen. Ook nu waren er weer mensen die deze dienst voor het eerst meemaakten en gelukkig hoorden we heel veel positieve reacties. Wij stellen het op prijs dat het koor Hemelsbreed deze diensten muzikaal wil ondersteunen en dat zij dit op een enthousiaste manier doet. Het is ook fijn dat kinderen in deze dienst helemaal mee kunnen doen en zelfs een taakje hebben met het delen, maar nu ook met het speciale collectedoel.

De opbrengst van het collectedoel voor de Stichting Jarige Job bedroeg € 396,90. Zo kunnen er weer veel kinderen hun verjaardag vieren. Heel hartelijk dank voor uw gave.

Bekijk hier onder de foto’s van deze viering.

Wij hopen iedereen volgend jaar, zondag 16 maart 2014 om 10.15 uur weer te ontmoeten bij deze bijzondere dienst.

Hartelijke groeten namens iedereen van de werkgroep
Anneke Barendrecht