Zondag 29 maart – 5e zondag van de 40dagentijd

Ook deze zondag zal er op de gebruikelijke PKN-tijd (9.30u) een dienst verzorgd worden waarbij ds. Fulco Timmers zal voorgaan, mee te beleven via KerkTV. Het is de 5e zondag van de 40-dagen tijd. Deze zondag is verbonden met Psalm 43, met name met de eerste zin: ‘Verschaf mij recht’. In deze verwarrende tijd spreekt ook deze zin (uit vers 3) ons aan: ‘Zend uw licht en uw waarheid’ – dat die ons mogen leiden. In de muziek zal Psalm 43 als rode draad door de dienst terugkomen. Een link naar een programma voor kinderen en tieners staat onderaan dit bericht (wederom met dank aan Jongprotestant).
NB: dit weekend gaat de zomertijd in! Voor mensen met smartphones wordt de tijd automatisch verzet, toch blijft het iets om alert op te zijn.

Naar KerkTV

Voorbeden

Voorbeden kunnen gedeeld worden via het mailadres voorbede@localhost. Mails aan dit adres worden ontvangen door de beide predikanten (Wim en Fulco) en door de scriba (Aria) (voor de zekerheid). Het mailadres van degene die de voorbede instuurt is dan zichtbaar bij de ontvangers, anoniem indienen van een voorbede kan in die zin niet (zoals bij gebruik van het voorbedeboek wel kan). Echter: uw/jouw voorbede wordt wel als zijnde anoniem behandeld.

Kinderen en tieners

Alles is nu al zo’n twee weken helemaal anders. Dat went niet zomaar … Dit programma geeft ruimte om stil te staan bij wat dit allemaal met je doet en helpt je om dit met elkaar en met God te delen. Of, als dat beter bij je past, op een creatieve manier met de bijbeltekst van vandaag aan de slag te gaan.