Photo by Susanne Jutzeler from Pexels

We proberen het vieren in Open Hof op de zondagen door te laten gaan, met om 9.30u een dienst van Woord & Gebed en om 11.15u een Eucharistieviering.

Gelukkig hebben we KerkTV om het mogelijk te maken thuis de dienst mee te beleven. Oorspronkelijk was het de bedoeling om deze zondag de dienst samen met kinderen en leerkrachten van CBS de Nessevliet te vieren. Dat gaat nu natuurlijk niet. Wel zullen Lara en Linde (van de Kindercantorij) meehelpen om mooie muziek te maken morgen. Thuis kan er ook meegezongen worden, onder aan dit bericht staat een link naar de orde van dienst. De liederen die niet in het Liedboek staan zullen via KerkTV getoond worden. Ook kunnen (met dank aan Jongprotestant, een initiatief van de landelijke PKN) kinderen én tieners een eigen programma volgen, passend bij het thema van deze zondag – ook hiervoor staan links onderaan dit bericht.

Komende zondag zijn we in het midden van de 40-dagen tijd gekomen. ‘Klein Pasen’ heet deze zondag ook wel. Zondag Laetare ook – Zondag ‘Verheugt u’. ‘Wees blijde nu, in ’t midden van het lijden’ (lied 546) is een lied dat met regelmaat bij deze zondag gezongen wordt – niet om zogezegd het lijden te overschreeuwen met optimisme, maar wel om te bevestigen dat ons uitzicht altijd Pasen blijft, ook nu. We hopen met elkaar – ook digitaal verbonden – een mooie viering te beleven.

Voorganger zal zijn ds. Fulco Timmers, piano en orgel worden bespeeld door Willem Blonk.

De orde van dienst vind je hier: 22 maart 9.30u – 4e zo 40dagen

De link naar Kerktelefoon/Kerkdienstgemist/KerkTV vind je hier

Programma voor kinderen ‘God zorgt voor jou’

Programma voor tieners ‘Help! Het corona-virus!’