Oranjestichting “De Aandacht” (OSDA) organiseerde spelletjesdagen op de Hesseplaats te Rotterdam-Ommoord. Van elke activiteit ging de opbrengst van de verkoop van spelletjesstrippenkaarten naar een goed doel – bij voorkeur lokaal en een relatie met kinderen. In 2012 is de Stichting definitief opgeheven, omdat er helaas  geen gegadigden waren om het activiteiten-stokje over te nemen.

De website www.oranjestichtingdeaandacht.nl is niet meer actief. Via www.osda.nl wordt u doorgelinkt naar facebook (www.facebook.com/OSDANL). Deze facebook pagina is een herinnering aan alle leuke momenten sinds onze start in 2003! Indien u de mensen van de opgeheven OSDA en hun activiteiten een warm hart toe draagt kunt u de speciaal opgerichte gedenkpagina op facebook “leuk vinden” en/of via die pagina een berichtje achterlaten voor de mensen van de ex-stichting. Ook kunt u daar de foto’s bekijken en krantenknipsels lezen.

Inmiddels zijn bijna alle officiële zaken afgehandeld en willen we jullie nog laten delen in onderstaand goede gevoel:

Stichting Jarige Job, in 2011 ons ‘goede doel’ voor de opbrengst van de verkoop van de spelletjesstrippenkaarten, heeft met Kerst een bedrag van €1.000,–  mogen ontvangen, dit is inclusief ontvangen gelden van verkochte OSDA-eigendommen. Op korte termijn zullen zij ook onze spelletjes- en knutselmaterialen krijgen.

We blijven het natuurlijk jammer vinden dat er geen toekomst blijkt te zijn  voor OSDA, nadat de voorbereidingsgroep te “moe” was geworden, maar we zullen er altijd met een warm gevoel op terug kijken. Wij hebben veel kinderen een plezier gedaan met de spelletjesdagen en veel (lokale) groepen/doelen blij kunnen maken met de opbrengst ervan. Met behulp van Facebook blijven we  terug kijken op deze leuke periode en via de foto’s nagenieten van het plezier dat de kinderen bij ons hadden.

Namens die groepen/doelen en de mensen van de voorbereidingsgroep bedank ik allen, die op één of andere wijze hebben mee geholpen aan het realiseren van de activiteiten.

Tot ooit,
Margreet Vlastuin,
Ex-voorzitter Oranjestichting De Aandacht