Kerstconcert

Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander is een koor voor de hele regio van de Randstad. Uiteraard zijn de mannen van het koor onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven, waaronder een heel aantal leden uit Ommoord, weer hard aan het oefenen iedere dinsdagavond op hun vaste locatie, in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 in Rotterdam-Alexander.

Op 21 december geeft het “Christelijk Mannenkoor Prins Alexander” in de Alexanderkerk in Rotterdam-Alexander haar traditionele kerstconcert.

Het koor zoekt nu zogeheten projectzangers om mee te doen met dit kerstconcert. Vind je het leuk om te zingen bij een gezellig mannenkoor en houd je van een uitdaging om over twee maanden al mee te doen met het kerstconcert? Kom dan naar het “Open Huis” op dinsdag 2 november a.s. om 19.45 uur in de Alexanderkerk om mee te zingen. Het koor hoopt dat veel mannen uit de ‘luie’ stoel komen en mee gaan zingen. Voor alle duidelijkheid: tot aan het concert hoef je niets te betalen. Neem gewoon een kijkje, drempelvrees is niet nodig, je wordt warm onthaald!

Arjan Breukhoven