Bonhoeffer – Wie ben ik?
Theatervoorstelling over de prijs van de vrijheid

Kees van der Zwaard speelt theaterstuk Bonhoeffer: gratis toegankelijk voor alle belangstellenden

Vrijdagavond 18 september speelt Kees van der Zwaard samen met violiste en acteur Roosmarijn Tuenter zijn indrukwekkende theaterstuk Bonhoeffer – Wie ben ik? Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding verdiepte Kees van der Zwaard zich in de laatste uren van Dietrich Bonhoeffer.

Bonhoeffer was een predikant, die meedeed aan een aanslag op Hitler, werd gepakt, veroordeeld en op 9 april 1945 opgehangen, 39 jaar oud.

U kunt de theatervoorstelling meemaken in de Fonteinkerk, Terbregselaan 3, óf bij u thuis: de voorstelling wordt uitgezonden via https://kerkdienstgemist.nl/stations/506 Als u aanwezig wilt zijn in de Fonteinkerk, geef u dan op bij info@samen010.nl ovv Bonhoeffer. In verband met het beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk.  Coronaregels worden vanzelfsprekend in acht genomen.

Kijk mee op vrijdagavond 18 september aanvang 20.00 uur.

Deze voorstelling wordt u aangeboden door de Centrale Stuurgroep: het overleg van alle PKN-kerkenraden van Rotterdam voor de stad. Wij kijken met u uit naar een mooie avond en een goede bezinning op de prijs van de vrijheid.

Klik hier om de flyer te bekijken.

*bij de Fonteinkerk is er vrij parkeren – na afloop is er een collecte voor de onkosten