Anne-Marie van der Wilt, theoloog en beeldend kunstenaar

Ik ben heel blij te kunnen vertellen dat mijn nieuwe boek op 9 juni in de boekhandels ligt.
De titel van het boek is: Verwonderd door Licht . De boekpresentatie zal gehouden worden op zaterdag 11 juni om 14 uur in de Open Hof in Ommoord.

De eerste exemplaren van het boek zal ik overhandigen aan dr. Kick Bras, emeritus predikant o.a. bekend door zijn vele boeken op het gebied van christelijke mystiek, spiritualiteit en meditatie , Elsbeth Gruteke, predikant PKN en presentator bij EO radio en aan ds. Wim in ’t Hout, voormalig predikant van de Open Hof.

Het belooft een feestelijk middag te worden, waarbij ik u en jou van harte uitnodig! De kerk is voorzien van een modern ventilatiesysteem waardoor corona minder een kans krijgt. Bovendien hoop ik van harte dat het virus tegen die tijd is uitgeraasd!
Voor deze kerk heb ik vorig jaar een moderne Kruisweg mogen maken die ook in het boek is opgenomen en tijdens deze middag is te bekijken.