Geslaagde bingomiddag op vrijdag 13 juli in Open Hof

De zussen Sylvia en Esther van Vliet organiseren al hun hele leven allerlei evenementen.
Heel mooi is het dat zij een deel van de opbrengst van zakelijke evenementen beschikbaar stellen voor sociale evenementen in het belang van de samenleving.
In het kader daarvan werd aan Open Hof een gratis bingomiddag aangeboden en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.
In de maanden juli en augustus hebben veel mensen het erg stil, omdat bijvoorbeeld hun familie met vakantie is. Daarom werd het evenement gepland op vrijdagmiddag 13 juli. Er waren behoorlijk wat gemeenteleden op afgekomen, niet alleen uit Ommoord maar ook een aantal uit Zevenkamp.
De middag werd goed geleid door de twee genoemde zussen. Iedereen kreeg bij binnenkomst een kunstbloem en werd voorzien van bingokaarten. Op de cadeautafel stonden veel leuke prijzen uitgestald, waarbij u bijvoorbeeld moet denken aan planten, bekers met lekkernijen, schilderijtjes e.d. Sylvia bediende het digitale kastje met de nummers en noemde die ook luid en duidelijk op, zodat iedereen steeds goed wist om welk nummer het ging. Een leuke bijzonderheid was dat niet alleen ouderen aanwezig waren, maar ook enkele zeer jonge deelnemers, zoals u op bijgaande foto kunt zien. En de andere foto toont dat Jacob Korf het als dominee niet kon laten om over de aanwezigen een zegenend gebaar te maken.
We kunnen terugzien op een mooie middag met dank aan de twee presentatrices en alle andere medewerkenden.

Maartje Greevenbosch namens het ouderenpastoraat.