Zondag 11 juli was de laatste kinderdienst voor de zomervakantie.  Het was zo fijn om 12 kinderen in de kinderdienst te hebben. Zoals op de foto te zien is nemen we altijd het licht mee naar boven en zetten dat op onze eigen viertafel neer. Op de viertafel staat ook de standaard met een kinderbijbel, een tinnen beker, een tinnen schaaltje en een bloemetje. Aan het kleed hangt een lint, dit keer groen, in de kleur van het kerkelijk jaar. Nadat we even gepraat, het verhaal gehoord  en  gezongen hadden, zijn we gaan knutselen over het verhaal. Zoals ook weer op de foto te zien is deden de kinderen dat met veel enthousiasme.

Deze zondag hebben we extra feestelijk gemaakt door, met degene die dat wilden, naar het Ommoordse veld te gaan. De kinderen konden daar naartoe lopen via een speurtocht, maar ook de gemeenteleden van Open Hof Ommoord en de Ontmoetingskerk uit Zevenkamp waren van harte uitgenodigd.

Ook weer op de foto kunt u zien dat de kinderen en de volwassenen zich prima vermaakten. Het fijne van deze ontmoeting was dat er een baby van 0 jaar was, maar ook een gemeentelid in een scootmobiel van 90 jaar. Er was door iedereen iets lekkers meegebracht en wij hadden voor koffie, thee en limonade gezorgd.

Al met al was het, ondanks het rare coronajaar, een geweldig mooie afsluiting van dit seizoen.

Iedereen een mooie, zonnige vakantie gewenst en tot ziens in Open Hof Ommoord.

De eerste kinderdienst begint weer op zondag 5 september.

Groetjes

Anneke Barendrecht