Spirituele Marathon 2017

Mensen van verschillende godsdiensten en levensbeschouwingen liepen zaterdag 8 april samen de Spirituele Marathon Rotterdam. U las de aankondiging al eerder op deze site.

Een bont gezelschap van christenen van verschillende kerken, moslims van verschillende moskeeën, hindoes, humanisten, sikhs en anderen die allemaal op hun manier aan een menselijke samenleving willen bijdragen. Het is was de vijfde keer dat dit gebeurde. Daarom het motto: ‘Vijf jaar Veelkleurig lopen in Verbondenheid’. Eerst een bijeenkomst in de Citykerk het Steiger. Iedereen gaf vanuit zijn eigen religie en cultuur uiting aan wat hen allemaal verbond. Na de bijeenkomst de gezamenlijke loop van 4,2 kilometer, binnen de loop van de AD Cityrun. Een aantal mensen uit Ommoord deed en liep hierin mee.

Via onderstaande links kunt u foto’s zien van dit gebeuren. Ze zijn niet afzonderlijk op deze site weer te geven. Op de foto’s herkennen we zeker bekenden uit Ommoord.

http://www.roznamadharti.com/holand_news/?view=008600.gif

http://www.roznamadharti.com/holand_news/?view=008599.gif

Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst en loop!

Van de organisatie van de NN Marathon kreeg ik enkele foto’s toegestuurd. Hierop Imam Iftekhar Ali Chishti, die 6 jaar geleden de basis legde voor dit hele gebeuren.

Nico Hof