Donderdagavond is de drukste avond in Open Hof. De Weight Watchers, de Evangelisch Theologische Academie, het koor Hemelsbreed en het Rotterdams Opera Koor zijn dan zeker present. Present – dat is het bruggetje – naar het Operakoor, want van de circa 100 leden wordt verwacht dat zij de presentielijst tekenen. Sinds eind augustus van dit jaar is het ROK – met dank aan het RK Koor, dat naar een andere oefenavond ging – een gewaardeerde huurder van onze nieuwe kerk. Dit koor, onder leiding van dirigent en bariton solist Ago Verdonschot, waardeert onze kerkzaal waar vanwege de goede akoestiek, de muzikale puntjes op de i gezet worden.
Op 5 januari a.s. verzorgen zij met een groot aantal sololisten en orkest het Nieuwjaarsconcert in de Doelen. Een mooie gelegenheid om eens kaartjes voor dit concert te kopen om met eigen oren te beluisteren naar hetgeen zij in onze Open Hof geoefend hebben.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Doelen:
Telefoon: 010-2171717 ( maandag t/m zaterdag 14.00 uur- 18.00 uur)

Meer informatie vindt u op de website: www.rokoor.nl
De Rotterdamse website “Wij Rotterdam” besteedde onlangs ook uitgebreid aandacht aan het bijna negentig jaar oude koor. Hier ( www.wij-rotterdam.nl/aflevering-4-25-oktober/ )  vindt u dit programma, waarin onze Open Hof ook voorkomt.

Tekst en foto’s Arjan Huiskamp