Goede middag filmliefhebbers,

Op vrijdag 30 november 2018 om 14.00 uur wordt in Filmhuis Open Hof de tiende film van dit jaar “Een man die Ove heet” vertoond.

De 59-jarige Ove is de brombeer van de buurt. Een aantal jaar geleden is hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex. Hij kon dit echter niet verkroppen en blijft het wooncomplex met harde hand regeren en moppert op alles en iedereen wanneer niet alles zo netjes is als hij wil. Daarnaast is voor hem alleen een Saab een goede auto en zijn een Volvo of een Audi not-done.

Wanneer de zwangere Parvaneh met haar gezin in een huis tegenover hem intrekt, en zij per ongeluk Ove’s brievenbus opent, ontstaat er onverwacht een vriendschap. Dit heeft een grote invloed op Het leven en gedrag van Ove.

Een maatschappelijke film met toch humor. Regisseur: Hannes Holm.
Duur van de film: 105 minuten.

U bent allen van harte welkom om maandelijks gezamenlijk met andere wijkbewoners naar een mooie, ontroerende, interessante of leuke film te kijken! Na afloop is er de mogelijkheid over deze film van gedachten te wisselen.
Bijdrage in de kosten: € 3,00 inclusief koffie of thee.

In december is er -wegens de feestdagen- geen filmavond.

Tevens is het overzicht voor de films over de periode januari t/m juli 2019 bijgevoegd. Klik hiervoor Filmhuis – Programma eerste helft 2019
Wij hopen een goed en gevarieerd aanbod te hebben samengesteld.

De films van februari en juli kunnen mogelijk nog worden gewijzigd.
Een beschrijving van de komende film vindt u ook maandelijks in het Open Hof Nieuws.

Barend en Anneke van Wijngaarden
Henk en Francien Teunisse