Muzikale ontdekkingreis in Open Hof

Op zondagavond 28 juni om 19.00 uur is er in Open Hof, Hesseplaats 441, een groot Zomerconcert, georganiseerd door de Stichting Open Hof Muziek.

Het thema is ‘Een muzikale ontdekkingsreis’, gekozen naar aanleiding van de medewerking van de Fridtjof Nansenschool. Een groep leerlingen van deze school werkt als ‘Zomerkoor Fridtjof Nansen’ mee aan het concert. Oud-directeur Gerard Dijkman speelt met de pet van ontdekkingsreiziger Fridtjof op de rol van verteller. Verder zorgen Kindercantorij Open Hof en Koor Hemelsbreed weer voor het nodige muzikale spektakel. Soli worden verzorgd door Wendy van Rossum, Fleur Dekker en Marco Voshol. Beeldende ondersteuning door de jonge Ommoordse grafisch kunstenaar Aileen Meijvogel. Aan de vleugel zit Frank van Geest; dirigent is Willem Blonk.

Fridtjof Nansen ontving de Nobelprijs voor de Vrede. Daar loopt het concert ook op uit, met de uitvoering van een nieuw stuk door alle medewerkenden: ‘Put peace into each other’s hands’ van componist Aart de Kort. Bij het slot daarvan kan iedereen meezingen.

De toegang is € 5, onder de 18 jaar € 2. De zaal gaat open om 18.30 uur en het concert duurt van 19.00 tot 20.15 uur, zonder pauze.

 zomerkoor fridtjof nansen heeft er zin in 1a

Zomerkoor Fridtjof Nansen heeft er zin in …..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Rotterdam         GR#L1