**FiLMHUiS OPEN HOF**

 

Dit wordt de laatste film in het zomerprogramma met dit jaar 2 films per maand.

Op vrijdag  28 augustus 2020 om 14.00 uur (let op: Kerkzaal)

Q…

Beecham House is een luxueus tehuis voor bejaarde musici op het Engelse platteland.
Elk jaar houden de oud-musici, een benefietconcert ter ere van de geboortedag van Verdi. Dit jaar hang er wel heel veel vanaf, omdat Beecham House wordt bedreigd met sluiting. De komst van operadiva Jean Horton zou wel eens enorm kunnen helpen om de benodigde Engelse ponden op te halen. Jean houdt zich liever afzijdig van de rest en is niet van plan om het fameuze zangkwartet van weleer met haar voormalige collega’s te doen herleven. Bovendien heeft Jean ook nog wat uit te vechten met haar ex Reginald, die na een kort huwelijk decennia geleden nog altijd moet leven met een gebroken hart. Een wat luchtigere zomerfilm met veel muziek. Dit was de eerste speelfilm van deze regisseur op 75-jarige leeftijd!! Duur – 98 minuten.

http://localhost:8888/openhof-ommoord/wp-content/uploads/2020/08/Quartet-1.jpg

Namen mogen we hier niet noemen. Wilt u meer en gedetailleerde informatie over ons filmprogramma dan kunt u een e-mail sturen aan: ht2@upcmail.nl met de titel “info filmprogramma Open Hof”. Wij houden u ook in de toekomst per mail op de hoogte over ons filmprogramma.

 

Let op: In verband met mogelijk contactonderzoek van de GGD dient u zich zoveel mogelijk vooraf aan te melden. U dient per bezoeker op te geven: naam, adres en telefoonnummer. Aanmelding kan via het mailadres: ht2@upcmail.nl of via een Sms-bericht met deze gegevens naar telefoonnummer  0611 – 566 347

Er gelden de bekende beperkende Corona-maatregelen: kom niet bij koorts of hoesten; was de handen (voor desinfecterende gel wordt gezorgd); de kerkzaal is ingericht met 1,5 meter afstand voor zowel paren als alleenstaanden (Op de stoel waar u gaat zitten is dit gemerkt met een groene band op de rugleuning).

De volgende filmdatum is vrijdag 25 september 2020 om 14.00 uur

Bijdrage in de kosten: € 4,00 inclusief flesje water.

namens het Filmhuis-team.

Anneke van Wijngaarden
Henk en Francien Teunisse