In tegenstelling tot een eerdere aankondiging zal de Duitse organist niet spelen. De coronaregelgeving maakt het hem niet mogelijk vanuit Duitsland naar Rotterdam te komen. Zo kort voor de uitvoering is Andries Stam bereid zijn plaats in te nemen.

De uitnodiging voor 27 september ziet er dan als volgt uit:

Op 27 september om 19.00 uur, is er weer een zondagavondconcert in Open Hof!Vanwege het veranderde Corona-beleid kan de organist van de ‘Bach-Taufkirche’ te Eisenach, Christian Stötzner, helaas niet komen. Echter, Andries Stam neemt zijn aandeel over. Er staat  veel Bach op het programma, niet alleen orgelmuziek, maar ook het grote vijfstemmige motet Jesu, meine Freude! Verder enkele kleine vijf- en zesstemmige werken van voorgangers en familieleden van Bach, van Monteverdi en van Rheinberger.
De zangers zijn van hoog naar laag Glenda Ossekoppele, Anje de Kuiper, Josian Strous, Ard Verkerke en Vincent Lorijn. Muzikale leiding: Willem Blonk.
Een semi-professioneel ensemble, maar ook voor dit concert heft de Stichting Open Hof Muziek geen toegangsprijs – wel is er een collecte na het concert.
De deuren gaan open om 18.30 u; het adres: Hesseplaats 441, Ommoord.
Natuurlijk wordt dit uur aan alle afstandsregels, ook tussen de vijf zangers en het publiek, voldaan. Even uzelf aanmelden is nog steeds nodig, met naam, adres en tel. nr., bij de heer Nico Hof, tel. 010 4551452 / mail: nhof@chello.nl