Colourful Sunday op 22 januari in de Goede Herderkerk

De beruchte Blue Monday in januari geldt als de meest deprimerende dag van het jaar. Misschien een verzinsel, of zit er iets in? De feestdagen zijn achter de rug, maar de dagen worden nog niet echt langer. Er ‘moet’ weer zoveel… Kortom, tijd voor een feestje!

Als tegengif tegen alle neerslachtigheid, bedachten we in de Goede Herderkerk: Colourful Sunday. Laten we het goed hebben met elkaar, laten we het leven met hart & ziel vieren. Wat lekkers eten, het glas heffen, muziek maken en vrolijke verhalen vertellen. En dat met zoveel mogelijk mensen natuurlijk! Iedereen is welkom. Nodig al je buren en vrienden uit voor deze Colourful Sunday. Er wordt gezorgd voor een kleurrijke tafel vol hapjes uit allerlei verschillende culturen en keukens. En er is een podium waar gemusiceerd en gezongen wordt. (Maak je muziek? Vind je het leuk om gedichten voor te dragen? Ken je iemand? Geef het door: iddovdgiessen@gmail.com)

Dus zin in iets wat je in de kerk misschien niet zo gauw verwacht? Zondag 22 Januari van 17:00 tot 19:00 uur in de Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28. www.hartenzielschiebroek.nl

Voor meer informatie klik op deze link